La Passió de Cervera ho té tot a punt per a l’estrena d’una nova temporada, que s’iniciarà el proper 17 de març.

Com cada any, l’equip de La Passió treballa intensament per implementar millores i enguany s’ha centrat a continuar guanyant dinamisme i espectacularitat, en una obra clàssica de tanta magnitud i rellevància històrica.

Per aquesta raó, en aquest 2024 s’amplia la direcció artística amb cinc membres: s’hi incorpora Tate Bonjoch, Jaume Mercadé i Jaume Rossich, que s’afegeixen a Gemma Palà i Mariona Dalmases. D’aquesta manera, els diversos directors es repartiran funcions en l’apartat artístic i tècnic, per poder detallar més les escenes en tots els àmbits escènics.

Un altre dels punts clau d’aquesta edició és l’aposta per renovar i millorar una gran quantitat de material tècnic, sobretot pel que fa a la il·luminació.

També s’hi incorporaran nous personatges i s’està treballant en la dinamització de la tercera part de l’obra. En aquest sentit, des de fa dos anys, la direcció de La Passió s’ha esforçat a donar més dinamisme a la representació i ja se n’han fet renovacions i millores importants a la primera i segona part. Ara ja es treballa en la tercera i última per deixar tota la funció enllestida i modernitzada.

Ja estan disponibles les entrades anticipades per a les representacions de La Passió de Cervera i es poden adquirir a través del web oficial (www.lapassiodecervera.com). Les representacions començaran el 17 de març i també hi haurà funcions els dies 23 i 29 de març i 6, 13 i 20 d’abril.

La Passió de Cervera és una de les representacions més multitudinàries i antigues de Catalunya, atès que la seva història es remunta a l’any 1477, i esdevé així en la Passió més antiga d’Europa. Davant de la seva importància històrica i social, el 1969 les representacions de La Passió de Cervera es van declarar d’interès públic.

La Passió compta en les seves representacions amb un nodrit nombre d’actors i actrius que donen vida als diferents personatges i que, en total, arriba a mobilitzar a més de tres-centes persones, entre equip artístic i tècnic.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!