Després de tres anys sense pessebres, aquest Nadal la parròquia de la Mare de Déu de Betlem de Barcelonas ha decidit recuperar la seva històrica exposició de diorames. Per celebrar que es reprèn aquesta tradició, que ja té més de 60 anys, en aquesta ocasió els pessebres estan exposats a la nau principal de l’església, i no a la cripta, com es feia anteriorment. El rector de la parròquia, Mn. Adilson Tolentino, s’ha mostrat molt satisfet amb el resultat, ja que a més de l’exposició, la parròquia s’ha convertit en un autèntic museu de Nadal: “Tenim un vídeo màping que explica la història de Nadal des del naixement de Jesús, i ho enllaça amb l’evolució del món i els inicis del cristianisme. Volem que a la nostra parròquia, on ve gent de molts països, tothom pugui conèixer aquest gran esdeveniment que ha marcat un abans i un després a la història de la humanitat”, ha explicat. Aquesta experiència immersiva, que compta amb mitjans audiovisuals d’última generació, porta el nom de “A Betlem, Nadal tot l’any”.

Tan l’exposició com el museu s’inauguren oficialment el divendres 1 de desembre. A partir d’aquest dia, l’exposició de diorames estarà oberta al públic de 9.30h a 21h. 

Com ha dit el rector, aquesta iniciativa ha estat possible gràcies al patrocini de l’empresari barceloní Carlos Canals i està administrat per Alberto Canals i Daniela Soares. 

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!