“Tant la gent que és creient com la que no em diuen que els agrada el papa Francesc”. Aquestes son les paraules del Salvador, un dels guanyadors de les entrades que Catalunya Cristiana va oferir als seus lectors per assistir a l’estrena de la pel·lícula In viaggio, viajando con el Papa Francisco als cinemes Verdi de Barcelona aquest dimarts a la tarda. Tant ell com els seus acompanyants són grans seguidors de l’actual Pontífex, del qual han vist totes les pel·lícules que s’han fet i no han perdut l’oportunitat per anar a veure aquest nou documental dirigit per Gianfranco Rosi

En Salvador i una quarantena de lectors més, s’han apropat als cinemes Verdi per assistir a l’estrena de la pel·lícula, on s’han trobat una grata notícia: una gran multitud de persones que fan cua per gaudir del documental. I és que com explica, el Papa agrada a tothom. Un cop a dins de la sala, tots els assistents han pogut veure com han estat els viatges del Papa durant els seus primers deu anys de pontificat. 

Un retrat del Papa en els seus viatges pel món

Francesc ha visitat més de 50 països, en els quals ha tractat temes de vital importància, com són el medi ambient, la solidaritat o les guerres. A través de les imatges de Gianfranco Rosi, el director mostra el testimoni del Papa i ens ajuda a comprendre la seva figura. El documental, tot i estar contextualitzat en els viatges, és un gran retrat del Pontífex, del qual podem observar cada gest, empatia i compassió cap als milers de fidels que s’apropen a rebre’l. 

Tot i el gran èxit de participació en l’estrena del documental, en Salvador i els seus acompanyants ens recorden que és necessari continuar comunicant per apropar el testimoni de Francesc a la societat: “El Papa fa coses prou interessants com perquè se’n parli més, n’hem de fer més difusió.” És per això que van veure aquesta promoció com una gran oportunitat que arribava en el moment oportú, i tenen l’esperança que es puguin continuar fent iniciatives com aquesta. 

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!