El proper dissabte 15 de juliol, el monestir de Sant Pere de Rodes acollirà el concert de la Coral Càrmina, que juntament amb Emili Blasco al piano interpretaran l’obra de la compositora catalana Carlota Baldrís, titulada Viri Galilei. Aquesta peça, que narra l’arribada dels pelegrins al monestir, donarà el tret de sortida a la 23ena edició del Festival de Música de Sant Pere de Rodes.

El Festival tindrà lloc al mateix monestir del 15 de juliol al 26 d’agost, i comptarà amb catorze concerts de música clàssica, que es faran cada dissabte i cada dimecres, a més del característic concert de música de pel·lícula, que es farà el dissabte 12 i diumenge 13 d’agost.

Artistes amb projecció internacional

Entre els artistes destacats, actuaran el pianista Artem Kuznetsov, guanyador del premi Carles & Sofia Internacional Piano Competition; Albert Tiu, o Antonio i Cristofano. Pel que fa als concerts de música de cambra, destaca la presència del trio Gershwin-Gornowoski-Tyshayeva, el violinista Óscar Bohórquez o la gala d’òpera que clourà el festival amb els cantants Mireia Pintó i Roger Padullés.

Un any més, el Festival de Música de Sant Pere de Rodes ha estat possible gràcies a la col·laboració de diverses entitats: Opus Artis, el Departament de Cultura de la Generalitat, la Diputació de Girona, l’Ajuntament del Port de la Selva, l’Associació d’Intèrprets i Executants i el Patronat de Turisme Costa Brava Girona.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!