Mostra cinema espiritual

La Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya, organitzada per la Direcció General d’Afers Religiosos, ha anunciat que ja estan obertes les inscripcions al Premi Tortuga, que premia el millor curtmetratge universitari sobre el fet religiós.

Com ha explicat en un comunicat, el guanyador rebrà la reproducció d’un detall escultòric de la Sagrada Família, 500 euros en metàl·lic oferts per la Fundació Catalunya Religió, i altres obsequis de les entitats col·laboradores de la Mostra.

Segona edició del certamen

Aquesta és la segona edició del certamen, que s’anomena Tortuga en honor de la reproducció de l’escultura que la Sagrada Família ofereix al guanyador. El concurs va néixer amb l’objectiu de fomentar les produccions audiovisuals que contribueixin a posar en valor l’obertura de l’espiritualitat en un sentit ampli. Per aquest motiu, les obres que s’hi vulguin presentar han de reflectir alguna temàtica relacionada amb l’espiritualitat, els valors humans, el fet religiós, les creences o el diàleg interreligiós.

El premi es lliurarà el 2 de novembre a l’Auditori del Districte Administratiu de la Generalitat de Catalunya, en el marc de la presentació de la Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!