La Llibreria i l’Editorial Claret es traslladaran els pròxims mesos al barri de Gràcia de Barcelona, com una mesura per adaptar-se al nou context editorial, tal com han explicat ells mateixos en una nota. Les dues institucions, dels Missioners Claretians, mantindran la seva activitat i comptaran amb tots els treballadors i treballadores actuals, indispensables per desenvolupar la nova etapa i els nous projectes.

En concret, la Llibreria es traslladarà del carrer de Roger de Llúria al carrer Sicília cantonada Travessera de Gràcia, i l’Editorial se situarà en espais de la Cúria dels claretians al carrer Nàpols. El nou trasllat portarà, doncs, l’activitat i les instal·lacions al voltant del nucli claretià de Gràcia, ben conegut per l’Escola i l’Esportiu Claret i pel Santuari-Parròquia del Cor de Maria.

Coincidint amb aquest canvi d’ubicació, Claret reforçarà la seva botiga online. D’aquesta manera es manté la missió pastoral i evangelitzadora, i de servei i suport a l’església de Catalunya. Amb la voluntat de continuar sent referent al nostre país, la llibreria i l’editorial mantindran l’oferta de títols actuals, en especial, de temàtica religiosa, humanística,… i de literatura infantil.

Els Missioners Claretians sempre han mostrat una sensibilitat especial cap a l’apostolat de l’Editorial i la Llibreria Claret, seguint l’estímul del seu fundador, sant Antoni Maria Claret. Hereus espirituals de l’impuls i trajectòria del P. Claret en la inquietud per la difusió i publicació religiosa, al llarg d’anys d’història han anat cercant la millor adaptació pastoral i formes d’estructurar-se, des de la creació el 1927 de la Tipografia ClaretEditorial, per respondre a la seva missió.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!