El sopar benèfic pels 20 anys de la Fundació Nuestros Pequeños Hermanos (NPH) a Espanya es va desenvolupar en una gran nit el 6 de juliol passat amb més de 220 persones, les quals van sortir entusiasmades amb la missió de NPH gràcies a les entranyables històries dels convidats, que van explicar com la seva vida havia canviat en formar part de NPH.

Els testimonis van compartir amb passió el seu amor per NPH i com canvia vides, les dels nens i nenes que atenen a les comunitats d’Amèrica Llatina i la dels mateixos col·laboradors de NPH, voluntaris, padrins i donants.

Una nit per conscienciar, però també per celebrar 20 anys de feina i lluita pels drets de la infància. L’acte va comptar amb la presència de Dora Serrano, directora de NPH EL Salvador, i la Dra. Pascale Gassant, directora de l’Hospital Pediàtric Sant Damià, a Haití.

Des de l’entitat, van voler donar les gràcies al suport i a la generositat de tots els assistents i els col·laboradors que durant 20 anys han confiat en la Fundació NPH.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!