La Fundació Santa Maria de Siurana presenta les activitats d'estiu

S’ha presentat al Centre Tarraconense El Seminari les activitats d’estiu de la Fundació Santa Maria de Siurana, entitat de l’arquebisbat de Tarragona que va començar la seva activitat l’any 1967 i té com a objectiu l’educació en el lleure dels infants, adolescents, joves i adults basada en els valors de l’Evangeli. La presentació ha comptat amb l’assistència de l’arquebisbe de Tarragona, Mons. Jaume Pujol, patró de la Fundació Santa Maria de Siurana; el president de la Fundació, Jordi Sardà; i la presidenta del Moviment de Centres d’Esplais Cristians Catalans, Maria Valencia.

L’arquebisbe ha destacat el paper dels monitors, els quals de manera desinteressada ofereixen part del seu temps lliure per dedicar-lo als altres. Per la seva part, Maria Valencia, presidenta del MCECC, ha constatat l’increment de sol·licitud de beques que hi ha hagut en aquests darrers anys perquè els infants durant les vacances d’estiu puguin fer algun tipus d’activitat. També ha agraït el treball coordinat que es duu a terme a nivell dels esplais cristians de tot Catalunya.

El president de la Fundació, Jordi Sardà, ha explicat que aquest estiu serà el segon any que es convoqui durant el mes d’agost el Casal Social d’Estiu. El Moviment de Centres d’Esplais Cristians el convoca, a través de la Federació de Centres, amb la voluntat de garantir la participació d’infants en situació de vulnerabilitat social en activitats d’educació en el lleure.

Aquest casal es farà durant el mes d’agost a la ciutat de Tarragona. Els destinataris becats són infants que provenen derivats dels centres d’esplais de la Federació de Centres d’Esplais Cristians, Centres Oberts i diaris i d’entitats i organitzacions com són les escoles de Tarragona, parròquies, Centres Residencials d’Acció Educativa, Càritas, etc. Es preveu que uns 60 infants de l’arxiprestat de Tarragona Centre i rodalies puguin participar en aquest casal.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!