Un monjo de Poblet

La Federació Catalana de Passions celebrarà l’acte de presentació de la temporada 2023 al monestir de Santa Maria de Poblet. Així ho ha anunciat a través d’un comunicat María del Valle, la vocal de l’entitat nascuda el 2016 amb la intenció de promoure, donar a conèixer i fer créixer la cultura de les Passions arreu del territori. 

Com ha explicat, la presentació de la nova temporada es farà a la Sala Gran de l’Hostatgeria del monestir el dissabte 11 de març a les 13h, i comptarà amb representants de les vint associacions federades actualment, que són un exemple de la riquesa de les passions que es representen arreu del territori català. 

D’altra banda, l’acte també comptarà amb la participació de personalitats amb un gran pes dins del món de la cultura catalana, com per exemple Adelaida Moya, directora general de Cultura Popular i Associacionisme, o Montserrat Pineda, secretària de Feminisme del Departament d’Igualtat i Feminisme de la Generalitat. 

Tota la informació d’aquest acte així com de les passions que es representaran aquest any al nostre país es pot trobar a la pàgina web de l’entitat, fcpassions.cat

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!