El dissabte 15 de juny es va celebrar a la Confraria de Nostra Senyora de Gràcia a Vilalba dels Arcs l’assemblea general ordinària de la Federació Catalana de Passions.

El president, Jordi Carapuig, va informar els assistents sobre les línies de treball i els projectes en els quals ja s’estan treballant, com la participació en els actes del mil·lenari de Montserrat l’1 i 2 de març del 2025 amb la representació d’una Passió de passions o el 2026, el 10è aniversari de la federació.

A l’assemblea, a la qual es van fer presents l’alcaldessa de Vilalba dels Arcs, Laura Domènech, i el regidor de Cultura, Marc Solé, es van tractar diferents punts com la valoració de la temporada, la gestió de la junta o l’estat de comptes, i també es va votar l’elecció de nova junta. Per unanimitat els assistents van decidir la continuació de la junta actual.

Jordi Carapuig va donar les gràcies per la confiança dipositada en la Junta, ja que els dona l’oportunitat de finalitzar projectes ja encetats. Però va recordar que els càrrecs no es poden perpetuar i que de cara a la següent elecció hauria de sortir un nou equip de govern.

Un cop finalitzada l’assemblea, els federats van gaudir d’un dinar de germanor i una visita guiada al poble vell de Corbera d’Ebre declarat conjunt d’interès cultural.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!