La família del periodista James Foley agraeix la trucada del Papa

El papa Francesc ha trucat als familiars del periodista d’Estats Units James Foley, qui va ser decapitat pels jihadistes de l’Estat Islàmic a principis de la setmana passada.

«Va ser un gest preciós per part seva» ha expressat la germana menor del periodista al referir-se a la trucada. Katie. «Sentim que Jim i Déu ens miren des de dalt i ens donen esperança i forces per seguir endavant i viure una vida plena, com feia ell. El Papa —ha continuat dient la germana del periodista— ens ha assegurat que la seva mort no serà en va».

Els pares del periodista han fet una crida als ciutadans a resar i donar suport als segrestats per l’Estat Islàmic. «Demanarem a la comunitat internacional que ajudi a la resta dels segrestats. Només resarem perquè siguin alliberats», ha expressat Diane Foley, la mare del periodista.

Per altra banda, el subdirector de l’Oficina de Premsa de la Santa Seu, P. Ciro Benedettini, ha explicat que el Papa «va quedar molt impressionat per la gran fe de la mare de James Foley».

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!