universitat abat oliba

La Facultat de Psicologia de la Universitat Abat Oliba CEU (UAO CEU) ha passat a dir-se Facultat de Ciències de la Salut i de la Vida.

El Departament d’Investigació i Universitats de la Generalitat de Catalunya ha donat la seva aprovació a la nova denominació a través d’una resolució que ja ha estat publicada en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya. 

El canvi de nom es produeix en el context del procés d’ampliació de l’oferta formativa de la Universitat Abat Oliba CEU

És en el camp de les ciències de la salut on està previst realitzar l’expansió.

En aquest sentit, el Consell Interuniversitari de Catalunya (CIC) ha aprovat la tramitació de quatre nous títols: grau en Medicina, grau en Fisioteràpia, grau en Infermeria i grau en Ciències de l’Activitat Física i Esport. 

A més, amb el canvi de nom, aquesta facultat assumeix titulacions que ja s’estan impartint en l’actualitat en la UAO CEU: grau en Psicologia, màster en Psicologia General Sanitària, màster de formació permanent en Ciències Bàsiques en Ortodòncia, màster de formació permanent en Ortodòncia i Ortopèdia Dentofacial i el certificat en Gestió de Persones i Organitzacions. 

Al capdavant de la Facultat de Ciències de la Salut i de la Vida se situa Arcadi Gual, com a degà. Estarà auxiliat per un vicedegà, Jordi Palés. Martín Echavarría, que havia estat el degà sota l’anterior denominació, ocuparà la direcció del Departament de Psicologia.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!