La diòcesi de Terrassa organitza les III Jornades Transmet

El cap de setmana del 18 i 19 d’octubre el bisbat de Terrassa organitza les III Jornades Transmet!. El lema d’enguany és “Transmissió de la fe per a la nova evangelització”.

Les delegacions episcopals d’Apostolat Seglar, Pastoral del Món de la Cultura, Catecumenat i Catequesi coordinen el funcionament de les jornades que, com diu el bisbe de Terrassa, Josep Àngel Saiz, “volen ajudar en aquest camí de reflexió i aprofundiment en el context de la nova evangelització que ens demana el papa Francesc per tal de transmetre la joia de l’Evangeli“.

Les jornades s’obriran dissabte 18, a les 11.00, al Casal Borja de Sant Cugat del Vallès, amb una conferència impartida per Mons. Julián Barrio, arquebisbe de Santiago de Compostel·la, amb el lema de les jornades.

A la tarda, a les 16.30, tindran lloc les trobades simultànies sobre diferents àmbits en la transmissió de la fe: Mons. Saiz presidirà la trobada de catequistes; Mons. Salvador Cristau, la trobada amb els responsables del catecumenat i catequesi d’adults, i Mn. Josep Monfort, la trobada amb professors, animadors de la fe i responsables de moviments.

A les 18.00, es farà el plató de realitats diocesanes, conduït per Francesc Rosaura, director i presentador del programa Signes dels Temps de TV3, i Xavier Aguilar, coordinador d’emissions de Ràdio Estel, que presentaran diferents realitats diocesanes en relació a la transmissió de la fe.

Al vespre, a les 22.00, al monestir de Sant Cugat del Vallès, Escola de Pregària amb la participació de la Hna. Glenda i actuació de la Moixiganda, per cloure la jornada. En aquests actes es podrà fer una aportació econòmica que es dedicarà a Càritas diocesana.

Diumenge, després d’una taula rodona a les 10.30, a la Fundació Busquets de Terrassa sobre la coordinació entre la parròquia, l’escola i la família, per a la transmissió de la fe, es clouran les III Jornades Transmet! amb l’eucaristia presidida per Mons. Saiz a la catedral de Terrassa a les 12.00 amb la participació dels cors de Pueri Cantors de la diòcesi.

La inscripció a les jornades és gratuïta. Per a més informació, inscripció i reserva, cliqueu aquí.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!