La Conferència Episcopal Espanyola acaba de presentar la pàgina web Cuadernos del Concilio, un projecte amb el qual s’uneix a la invitació del papa Francesc de redescobrir les quatre grans constitucions conciliars del Vaticà II com a preparació al Jubileu ordinari del 2025.

Arran d’aquesta petició del Papa, la Santa Seu impulsa la iniciativa Cuadernos del Concilio, una sèrie de petits volums amb els quals vol apropar, especialment als més joves, alguns dels continguts del Vaticà II perquè continuïn “orientant i guiant el poble sant de Déu, perquè progressi en la missió de portar a tothom el joiós anunci de l’Evangeli”.

“L’editorial BAC ha traduït i editat aquests quaderns que seran distribuïts per al treball en grups, parròquies, moviments i vida consagrada”

La nova web ofereix una síntesi de cadascun d’aquests capítols, també en format podcast descarregable, així com un petit vídeo d’introducció que faciliti el treball en grups.

La web s’ha obert amb els llibres dedicats a Dei Verbum i a Sacrosanctum concilium. Properament es completarà amb els textos íntegres que està preparant per a la publicació l’editorial BAC.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!