La Comissió diocesana de Patrimoni del Bisbat de Lleida ha decidit destinar més de 100.000 euros que es distribuiran entre els rectors de diferents parròquies de la diòcesi que han sol·licitat ajudes per afrontar petites reparacions als respectius temples o cases abadia.

La comissió, reunida aquest mes de febrer, ha descartat afrontar grans obres, però sí que ha autoritzat atendre petites inversions necessàries per al bon funcionament dels edificis.

Entre les parròquies que havien sol·licitat pressupost i se’ls ha assignat una aportació econòmica hi ha les de Sant Llorenç, Sant Ignasi de Loiola i la Mare de Déu de Montserrat, a Lleida ciutat; Santa Maria de Butsènit, Sant Llorenç de Soses, Sant Bartomeu d’Alpicat, Sant Sadurní d’Alguaire, Sant Martí dels Alamús, Sant Pere Apòstol de Millà, la Mare de Déu del Roser de Corçà, l’Assumpció del Soleràs i l’Assumpció d’Almenar.

Les cases parroquials que també rebran una quantitat econòmica són les de la parròquia de la Mare de Déu del Carme de Lleida, la de Sarroca de Lleida, la d’Alfarràs, la de les Borges, la d’Alguaire, la de Sudanell i la de Corbins.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!