La columnata de Sant Pere acollirà dutxes per a indigents

L’almoiner pontifici, Mons. Konrad Krajewski, ha anunciat la decisió del Papa d’instal·lar dutxes perquè la gent sense sostre dels suburbis de Roma es pugui rentar. Estaran ubicades a la columnata de Bernini, a la plaça de Sant Pere. La mesura serà imitada per una dotzena de parròquies de Roma.

Dilluns 17 de novembre començaran les obres per construir tres dutxes dins dels banys que els pelegrins poden fer servir quan visiten la plaça de Sant Pere. Els lavabos podran ser emprats pels sense sostre que hi ha als voltants de la basílica.

El prelat ha explicat que la trobada amb un sense sostre el va il·luminar per fer la proposta a Francesc i executar-la amb el seu vistiplau.

En una de les seves visites als complexos parroquials més envoltats de gent del carrer l’almoiner va fer la proposta de construir les dutxes, que seran pagades amb la caritat del Papa.

Mons. Krajewski ofereix queviures i ajuda des de fa anys a les persones que viuen al carrer. Per això, el Papa el va escollir com el seu almoiner, el va nomenar bisbe i li va encomanar l’Almoineria, que s’encarrega d’administrar l’ajuda caritativa del Pontífex.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!