Banda Sagrada Familia

Aquest dissabte 4 de novembre, la Banda Municipal de Barcelona ha ofert per primera vegada en la seva història un concert a la basílica de la Sagrada Família. Amb aquesta actuació, es dona oficialment el tret de sortida a tota la programació d’actes que serviran per celebrar la finalització del conjunt de les torres dels Evangelistes. 

El concert, que portava per títol “Entre el cel i la terra”, ha estat un homenatge a la simbiosi entre la natura, la fe i l’art que va voler representar Gaudí en aquest temple. Per aquest motiu, el repertori elegit pel director titular de la banda, José Rafael Pascual-Vilaplana, ha estat format per peces com The Bells of Sagrada Familia, del japonès Satoshi Yagisawa, o Chorale and Alleluia, de Howard Hanson, entre d’altres. 

La paraula proclamada als quatre vents

El següent acte programat per celebrar la finalització del conjunt de les torres dels Evangelistes és la trobada castellera que tindrà lloc a la mateixa Sagrada Família el proper dissabte 11 de novembre a les 11h del matí. Davant de la façana del Naixement, quatre colles de la ciutat s’aplegaran per representar les quatre torres dels Evangelistes. 

El punt culminant de la celebració però, serà el diumenge 12 de novembre a les 17.30h, quan tindrà lloc la celebració d’una missa solemne presidida pel cardenal Joan Josep Omella i concelebrada pel nunci apostòlic i els bisbes auxiliars de Barcelona, amb la posterior benedicció de les quatre torres.

Tota la informació sobre els actes programats es pot consultar a l’enllaç següent: https://sagradafamilia.org/torres-evangelistes

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!