L’Església celebra el 21 d’abril, diumenge del Bon Pastor i quart de Pasqua, la Jornada Mundial de Pregària per les Vocacions i la Jornada de les Vocacions Natives amb el lema “Faci’s la teva voluntat. Tots deixebles, tots missioners”.

Encara que se celebren el mateix dia, cada jornada manté els seus objectius. La Jornada de Pregària per les Vocacions convida els joves  a interrogar-se sobre la seva vocació i la comunitat cristiana a acompanyar i pregar per elles.

La Jornada de Vocacions Natives busca sostenir les vocacions de consagració especial que surten als territoris de missió, perquè cap d’elles es frustri per manca de recursos. Per això, a més de la pregària, promou la col·laboració econòmica.

Per a la celebració d’aquestes dues jornades s’ha creat una pàgina web. S’hi poden trobar setze vídeos de testimonis a les diferents vocacions, el videoclip de la cançó Ser misión, reflexions per a la setmana de pregària vocacional, el missatge del Papa i materials per a la Jornada 2024.

A la web també s’explica amb xifres què se celebra amb la Jornada de Vocacions Natives, quins projectes té i com s’hi pot col·laborar, tant amb un donatiu com amb una beca d’estudis.

Tres vídeos recullen els testimonis dels seus protagonistes: el bisbe de Makeni, una missionera de Zimbawe i un sacerdot de Tanzània.

Des d’OMP Espanya l’any passat es van enviar 1.762.519,00€, que van donar suport a 10.039 seminaristes i 288 formadors.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!