Papa visita la seva cosina

La celebració presidida pel papa Francesc diumenge 23 de juliol a les 10.00 a la basílica de Sant Pere “serà el cor de la III Jornada Mundial dels Avis i la Gent Gran”, ha confirmat el Vaticà a través del Dicasteri per als Laics, la Família i la Vida.

Per a aquesta jornada el Papa ha escollit com a lema “La seva misericòrdia s’estén de generació en generació” (Lc 1,50), que expressa el vincle amb la Jornada Mundial de la Joventut (JMJ), que se celebra uns dies després a Lisboa.

A la missa de la basílica de Sant Pere hi assistiran més de 6.000 persones, entre elles molts ancians d’arreu d’Itàlia: avis acompanyats pels seus nets i famílies, ancians que viuen a residències, així com molta gent gran compromesa en la vida parroquial, diocesana i associativa.

Després de l’eucaristia, cinc persones grans (en representació dels cinc continents) lliuraran simbòlicament la creu pelegrina de la JMJ a cinc joves que marxen cap a Lisboa, com a signe de la transmissió de la fe de generació en generació.

El Dicasteri destaca que “el gest d’enviament també vol representar el compromís que els ancians i els avis han acceptat, per invitació del Sant Pare, de pregar pels joves que marxen i d’acompanyar-los amb la seva benedicció”.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!