El proper 5 d’abril, la plataforma Disney+ estrenarà ‘Amén: Francisco responde’. Es tracta d’un documental inèdit, dirigit per Jordi Évole i Màrius Sánchez i que mostra el papa Francesc més proper fins ara, parlant obertament de temes com el feminisme, l’homosexualitat o el racisme amb 10 joves d’arreu del món. Aquests joves, de diferents edats, procedències, i amb vides i experiències molt diverses, conversen amb el Pontífex durant els més de 80 minuts que dura el llargmetratge i li traslladen les principals preocupacions de la joventut actual. 

Com ha dit Jordi Évole, aquest documental ha estat una “oportunitat única per unir dos mons que normalment no es toquen, i de fer dialogar una de les persones més influents del món amb un grup de joves que en alguns temes tenen les postures confrontades amb l’Església”. 

La conversa entre els joves i el Papa va tenir lloc el juny del 2022 al Pigneto, un dels barris més alternatius de Roma, i el resultat va sorprendre els mateixos directors, que no s’esperaven trobar-se amb una conversa tan “intensa i dinàmica basada en l’empatia, la curiositat, el respecte i l’aprenentatge mutu”. 

Preestrena exclusiva per als lectors de Catalunya Cristiana

Tot i que el documental ‘Amén: Francisco responde’ no es podrà visualitzar a Disney+ fins al 5 d’abril, aquest dimarts 28 de març a les 20h el cinema Phenomena de Barcelona (C/ de St. Antoni Maria Claret, 168) ofereix una presentació i projecció de la pel·lícula en exclusiva amb la presència de Jordi Évole. Des de Catalunya Cristiana convidem els nostres lectors a assistir-hi, i per fer-ho oferim entrades dobles a les primeres 25 persones que enviïn un correu electrònic amb el nom i cognoms a redaccio@catalunyacristiana.cat. En tractar-se d’una preestrena, l’única manera de gaudir d’aquesta experiència serà a través de les invitacions, i és per això que invitem els nostres lectors a participar en aquesta promoció exclusiva. 

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!