“Us comunico que he estat votat i escollit com el nou secretari general de Religions per la Pau a Europa. Aquest càrrec intentaré dur-lo a terme amb tota l’estima juntament com a professor universitari, director del Consell Interreligiós del Grup de Treball Estable de les Religions (GTER) i com a director diocesà del Secretariat de Relacions Interreligioses de l’arquebisbat de Barcelona.» Són les paraules de Joan Hernández poc després del seu nomenament.

Religions per la Pau és una organització internacional interreligiosa fundada l’any 1970 que treballa per promoure la pau, el respecte mutu i la cooperació entre les diferents tradicions religioses. La seva missió és fomentar la comprensió interreligiosa i la col·laboració per abordar els problemes globals, com ara els conflictes, la pobresa, el canvi climàtic i els drets humans.

Aquesta institució, que estructura el seu treball en grups locals i nacionals, s’organitza en cinc seus internacionals que comprenen: Àsia, Àfrica, Sud-amèrica i el Carib, Europa i els Estats Units.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!