iParty: la cita dels missioners digitals

Dissabte 11 d’abril, nou diòcesis espanyoles, entre elles Barcelona, celebren una trobada simultània d’evangelització digital: iParty.

Aquesta trobada és una iniciativa de la plataforma iMision, formada per cristians que fan present la seva fe a les xarxes socials. En aquesta ocasió, aquests missioners digitals volen trobar-se físicament i afavorir poder compartir experiències entre els més propers geogràficament.

En aquesta primera iParty hi haurà moments per “desvirtualitzar-se, celebrar la fe i compartir coneixements entorn de les xarxes socials i el seu potencial evangelitzador”, expliquen els organitzadors. La trobada no només congregarà missioners digitals, sinó també totes aquelles persones que volen saber com portar l’Evangeli al Facebook, al Twitter o a Instagram. És una convocatòria oberta a laics, consagrats i sacerdots que no han de ser necessàriament experts en xarxes socials. També són convidats a participar-hi parròquies, comunitats i moviments.

L’objectiu és trobar-se presencialment, compartir i posar en comú experiències. La part formativa tindrà un lloc destacat: tallers, formació, eines… també hi haurà moments per a la fraternitat i la celebració. Durant la iParty tots els participants podran assistir “virtualment” a la conferència d’Isidro Catela, doctor en Periodisme, sobre Cinco panes, dos peces i 140 caracteres. Una propuesta para hacer lío en las redes sociales, on parlarà de l’evangelització digital i de les claus sobre com posar l’Església a la xarxa.

Xiskya Valladares, coneguda popularment com la “monja tuitera”, convida a participar en aquesta trobada: “La iParty per a mi és la gran novetat que ofereix iMision per compartir experiències d’evangelització a la xarxa, però sobretot per crear comunitat i posar rostres als iMissioners a les diferents diòcesis. És una festa, una trobada i una ocasió única d’unió i fraternitat.”

A Barcelona, la iParty es farà a la parròquia de Sant Pere de les Puel·les. Inscripcions aquí.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!