Amb motiu dels 50 anys d’existència de la Universitat Abat Oliba CEU, la Santa Seu ha concedit a la comunitat universitària d’aquesta universitat la possibilitat de guanyar una indulgència plenària.

Ha estat oferta als assistents a la missa celebrada aquest dilluns, 8 d’abril, a l’Aula Sacra-Magna. Ha estat una cerimònia amb un caràcter especial, ja que s’ha consagrat a la patrona de la UAO CEU, Santa Maria Seu de la Saviesa.

La concessió de la indulgència per part de la Santa Seu és expressió de la satisfacció amb què l’Església contempla el fet d’una universitat inspirada en els fonaments cristians hagi arribat al mig segle d’existència.

La indulgència plenària és una de les fites de la celebració de les noces de plata de la Universitat Abat Oliba CEU, la marxa de la qual com a institució universitària va començar en el curs 1973-74. Inicialment, ho va fer com a centre adscrit i, des del 2003, com a universitat absolutament autònoma.

Per commemorar aquest fet, s’han programat al llarg del curs una sèrie d’actes. Entre ells, el concert que s’oferirà el dissabte 20 d’abril a l’Aula Magna de la UAO CEU.

El cor de la Universitat CEU San Pablo i l’orquestra barroca de Catalunya, amb la participació del cor de la UAO CEU, interpretaran El Messies de Haendel.

L’assistència és oberta a tots els públics. La inscripció s’ha de fer a través d’aquest enllaç: https://www.uaoceu.es/futuro-alumno?modal=concert-haendel#concert-haendel

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!