El dimecres 24 de gener, festa de Sant Francesc de Sales, patró dels periodistes, va tenir lloc la inauguració del nou estudi 2 de Creure Avui a Mataró. L’acte va estar presidit per Mons. Javier Vilanova i hi van assistir el director/gerent de Mataró Audiovisual, Oriol Burgada; l’arxipreste de Mataró, Mn. Jaime Moyà; el supervisor del programa, Mn. Josep Mascaró, i el promotor del programa i exarxipreste, Mn. Josep Colomer.

A l’acte hi van participar molts dels components del programa i representants de mitjans de comunicació, així com els dos rectors responsables de les noves agrupacions pastorals, Mataró Mar i Mataró Muntanya. Després dels parlaments, el bisbe Javier Vilanova va beneir el nou estudi i va animar tot l’equip a continuar amb la feina que fan.

El director de Mataró Audiovisual va esmentar que el programa és un dels més antics de la televisió de Mataró (36 anys), va destacar l’àmplia visió de donar a conèixer la vida de l’Església plural i va ressaltar la feina del programa feta de forma voluntària i que s’ha mantingut durant tot aquest temps.

Mn. Colomer va fer menció de les casualitats que es produeixen quan es va trobar amb Lluís Lligonya, de TVMataró, que el va animar a fer un programa de caire religiós a la televisió. Va explicar que va encarregar a Ramon Safont-Tria iniciar aquesta tasca arran dels seus coneixements audiovisuals. Una realitat que va ser possible gràcies a poder incorporar trenta voluntaris que ho van iniciar.

El bisbe Javier va emfatitzar la joia que tenia la ciutat de Mataró de poder tenir un programa d’aquestes característiques amb la complicitat de la TVMataró. Va animar l’equip i la mateixa televisió a continuar treballant en aquesta línia de comunicació per fer present la vida eclesial a la ciutat.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!