Els dies 2 i 3 de juny va tenir lloc a Barcelona el I Congrés de Llibertat Religiosa i de Consciència. Aquest Congrés ha estat convocat conjuntament per la Càtedra de Llibertat Religiosa i de Consciència de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna i la Direcció General d’Afers Religiosos de la Generalitat.

És la primera vegada que s’organitza un esdeveniment d’aquestes característiques a Catalunya sobre el dret humà a la llibertat religiosa. Penso que ha estat una iniciativa molt rellevant per diversos motius: per la seva dimensió internacional, per tractar-se d’un projecte conjunt entre l’Administració i el món acadèmic (la Generalitat i la Universitat Ramon Llull) i per la pluralitat dels actors implicats, procedents de l’àmbit de la recerca, de la gestió pública, de les confessions religioses i de les entitats dedicades a la promoció de la llibertat religiosa.

El Congrés va analitzar els reptes per atendre les necessitats religioses de les persones en l’àmbit sanitari o en el món educatiu.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!