Grimaldi Lines organitza un viatge especial amb motiu de les canonitzacions

La naviera italiana Grimaldi Lines organitza un viatge especial que surt de Barcelona el divendres 25 d’abril amb motiu de la canonització de Joan Pau II i Joan XXIII. El programa preveu l’arribada a Civitavecchia el dissabte 26, nit al vaixell i sortida cap a Barcelona el diumenge 27 d’abril, després d’haver assistit a la canonització dels dos Papes. Per als que volen aprofitar el viatge i quedar-se més dies a Roma, Grimaldi Lines ofereix al passatger la possibilitat d’organitzar-se un viatge a mida.

El viatge en els moderns cruise ferries de Grimaldi Lines permet estalviar en el cost d’una nit d’hotel (està prevista la pernoctació al mateix vaixell) i a més els passatgers poden embarcar el cotxe i disposar a bord d’espais de reunió i oració especial per a pelegrins. La travessia de Barcelona a Civitavecchia, a uns 60 quilòmetres de Roma, està concebuda com un moment de festa, d’oració i de preparació relaxada per a la canonització dels dos pontífexs.

Encara està molt viu el record del viatge amb Grimaldi Lines amb motiu de la beatificació de Joan Pau II, el maig del 2011, quan una delegació de la Conferència Episcopal Espanyola va dur a terme durant el viatge diverses activitats com catequesis, l’Eucaristia i l’Hora Santa, a més del rés del rosari, sense oblidar moments més lúcids com jocs, cançons i sketches d’humor.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!