L’Evangeli fet vida enmig dels pobres. Així es podrien definir les biografies del germà Adrià Trescents (1919-2006), religiós de La Salle, i de sor Genoveva Masip (1923-2015), religiosa de la Companyia de les Filles de la Caritat de Sant Vicenç de Paül. Persones fidels als seus principis, al seu lliurament total a la causa dels més necessitats i a la seva donació absoluta als altres. Tots dos són els protagonistes d’un assaig biogràfic escrit pel prestigiós periodista i musicòleg Antoni Batista i editat per la Generalitat de Catalunya.

El llibre La pastoral dels pobres. Genoveva & Adrià es va presentar el dimecres 12 de juny a l’escola La Salle Barceloneta, situada al barri barceloní de la Barceloneta. Un barri on van desenvolupar primordialment la seva tasca missionera tant el germà Adrià com sor Genoveva amb l’atenció a
drogoaddictes, malalts de sida, empresonats, prostitutes, sense sostre… L’acte, organitzat per la Direcció General d’Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya, va ser moderat per la periodista Esther Romero.

“La vida dels dos homenatjats és una simfonia coral en el marc d’una contemplació teològica i de vegades mística”, va exposar Joan Planellas.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!