Germanes Hospitalàries i Germans de Sant Joan de Déu celebren el centenari de Benet Menni

La congregació de les Germanes Hospitalàries del Sagrat Cor de Jesús i l’orde hospitalari de Sant Joan de Déu s’han unit com a família hospitalària per celebrar una eucaristia d’acció de gràcies amb motiu de l’any del centenari de la mort de sant Benet Menni. L’acte, que ha tingut lloc a l’església del complex assistencial en salut mental Benet Menni, és una de les últimes activitats que estan promovent les germanes i germans, per tal de rememorar al figura de sant Benet Menni.

El pare Menni va ser un germà de Sant Joan de Déu clau en totes dues congregacions, que va restaurar l’orde a Espanya i va fundar al congregació de les Germanes Hospitalàries.

L’eucaristia ha estat presidida per Mons. Agustí Cortés, bisbe de la diòcesi de Sant Feliu, i ha comptat amb la presència de l’arquebisbe Joan Enric Vives, bisbe d’Urgell, així com de germanes, germans, professionals, col·laboradors i usuaris, que han recordat la immensa tasca d’hospitalitat desenvolupada pel pare Menni.

Les activitats dutes a terme per commemorar el centenari de la mort de sant Benet Menni, així com per conèixer i aprofundir en la figura de qui va ser un sant d’hospitalitat, es van iniciar a Dinán (França) el 24 d’abril del 2014 i duraran fins el 24 d’abril del 2015, quan tindrà lloc la clausura a Ciempozuelos.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!