Des del 15 de setembre el bisbat de Sant Feliu de Llobregat compta amb un nou delegat de Mitjans de Comunicació: Gerard Carrion, presentador dels espais Tot sardana i Sons de la terra de Ràdio Estel. Des del 2008 fins al març de 2023 ha estat cap de redacció de l’Agència Cristiana de Notícies FLAMA.

Carrión substitueix en el càrrec Amparo Gómez, delegada des de fa nou anys. La periodista valenciana, del Moviment dels Focolars, obre nova etapa “en una comunitat de Martil (Marroc), opció més essencial, de testimoni i de l’evangeli viscut”.

Així ho ha expressat en una entrevista al programa Sense distància de Ràdio Estel, en què Gerard Carrion ha qualificat el seu nomenament de gran oportunitat de viure la comunió eclesial. “És un repte molt important que afronto amb molta il·lusió i alhora amb respecte”, ha dit.  

“Agraïm a l’Amparo Gómez Olmos – delegada des de fa nou anys i treballadora a la delegació des de fa setze-  la seva aportació, entre molts d’altres aspectes per fer comunió i unitat; per fer comunió mitjançant la comunicació i posant els mitjans de comunicació al servei de la comunió”, ha apuntat el bisbe de Sant Feliu de Llobregat, Agustí Cortés, que també ha recordat que l’Amparo ha estat una constructora cabdal d’aquesta diòcesi jove i que s’endú molt agraïment per part de tothom. 

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!