Els patriarques i caps de les Esglésies de Jerusalem han fet un comunicat on s’uneixen en “profunda solidaritat” amb la diòcesi episcopal de Jerusalem, mentre “som testimonis de l’atac criminal que es va desenvolupar dins del recinte de l’Hospital Episcopal Anglicà al Ahli a Gaza.

Aquest crim, destaquen, “es va produir en un dia en el qual la comunitat cristiana s’havia reunit en pregària sincera, suplicant al cel per la pau, la reconciliació i l’acabament de la guerra a Gaza”.

Inspirant-se en el verset 18 del salm 34, “El Senyor és a prop dels cors que sofreixen, salva els homes que se senten desfets”, assenyalen que “aquest esperit s’encarna davant l’horrible destrossa d’un santuari de compassió i guariment”.

Els signants denuncien aquest atac de manera enèrgica perquè “representa una transgressió profunda contra els principis mateixos de la humanitat”.

“Censura més severa” i “rendició de comptes internacional” són algunes de les expressions que recull el comunicat, que implora a la comunitat internacional que assumeixi el deure de protegir la població civil i que garanteixi que no es tornin a repetir aquestes agressions.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!