L’empresa Galerías del Tresillo ha reforçat el seu compromís en la lluita contra el càncer de mama amb una donació de mil minuts d’investigació que aniran destinats al Grup de Càncer de Mama de l’Institut d’Oncologia de la Vall d’Hebron. Aquesta contribució, que forma part de la campanya “DIAS ROSAS”, és una iniciativa que ha posat en marxa l’empresa per conscienciar la comunitat sobre la importància de donar suport a la investigació d’aquesta malaltia.

A més de l’aportació econòmica, aquesta campanya ha transformat les 21 botigues de l’empresa en llocs “plens d’esperança”, ja que com ha explicat en un comunicat, s’han decorat amb llums de color rosa i s’hi han col·locat cartells informatius on es recorda la importància de continuar investigant per lluitar contra el càncer de mama. 

D’altra banda, gràcies a l’esforç de Galerías de Tresillo en aquesta campanya, molts dels clients que han visitat durant aquests dies les botigues també han pogut realitzar donatius per ajudar la investigació, un fet que omple de satisfacció Valentina Pizzolón, directora de Màrqueting i Estratègia Digital de l’empresa: “Estem orgullosos de continuar ajudant en la investigació del càncer de mama. A través de la campanya “DIAS ROSAS” trobem una oportunitat clau per demostrar el nostre compromís. Les nostres botigues es van il·luminar de color rosa, els treballadors van portar samarretes del mateix color… tot per recordar la importància de la investigació a favor del càncer de mama”. 

Per tots els interessats a continuar sumant minuts en aquesta causa, l’Institut d’Oncologia de la Vall d’Hebron té actiu durant tot l’any aquest enllaç on es poden fer les donacions: https://vhio.net/es/donate/grupo-de-cancer-de-mama/

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!