A causa de l’augment dels casos de joves i famílies que viuen en situació de vulnerabilitat, la Fundació Comtal ha començat l’any fent una crida al voluntariat. Com ha explicat en un comunicat, l’entitat necessita un mínim de 50 persones voluntàries al seu equip amb l’objectiu de poder garantir la igualtat d’oportunitats i atendre els infants i joves.

Raquel Viladoms, coordinadora de voluntariat, ha explicat que els àmbits on es necessiten més voluntaris són els de l’educació, el lleure, la inserció laboral i la protecció. Per això, ha demanat que tots els majors de 16 anys que ho vulguin s’apuntin per fer reforç extraescolar, acompanyar en el lleure i ajudar en l’orientació en l’àmbit laboral, entre d’altres. “El nombre d’infants i joves en situació de vulnerabilitat no para de créixer i necessitem suport per garantir els seus drets”, ha explicat Viladoms.

Tots els interessats a començar l’any de forma solidària, poden apuntar-se a través de la web de la Fundació Comtal, o enviant un mail a voluntariat@comtal.org.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!