Mans Unides proposa com a lema de la 64ena campanya contra la fam “Frenar la desigualtat és a les teves mans”.

Amb la campanya d’enguany l’entitat comença un quinquenni en el qual centrarà la feina en les bretxes de desigualtat que continuen creixent i que comprometen la dignitat de tota persona.

Mans Unides recorda que per promoure societats més justes, pacífiques i inclusives no n’hi ha prou amb reduir la pobresa i la fam, o millorar la qualitat de l’educació o del medi ambient, sinó que cal apostar decididament per l’eliminació de les iniquitats que atempten contra la vida digna de milions de persones.

Més de 811 milions de persones passen fam al món i entre 5 i 11 persones moren per minut

Al Sud, el grup humà més pobre i famolenc és el de les dones. Davant d’aquesta realitat, Mans Unides reclama un model econòmic que respecti els drets de tothom per reduir les desigualtats i superar l’assistencialisme, a més d’una gestió pública que posi al centre, empoderant-los, els més vulnerables.

Mans Unides manté dues línies de treball: donar a conèixer i denunciar l’existència de la fam i de la pobresa, les causes i solucions possibles, i aconseguir mitjans econòmics per finançar programes, plans i projectes de desenvolupament integral.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!