Després de l’àngelus d’aquest diumenge, el papa Francesc ha recordat el seu proper viatge al Kazakhstan, el 13 de setembre, on participarà en el VII Congrés de Líders de religions mundials i tradicionals.

PAPA FRANCESC

Una oportunitat per trobar molts representants religiosos i dialogar com a germans, animats pel desig comú de la pau, pau de la qual el nostre món està assedegat

Per això, el Papa demana als fidels que acompanyin amb la pregària aquesta peregrinació de diàleg i de pau.

Aquest viatge apostòlic començarà amb una cerimònia de benvinguda al palau presidencial, una visita de cortesia al president de la república i una reunió amb les autoritats, la societat civil i el cos diplomàtic.

La inauguració del VII Congrés de Líders de religions mundials i tradicionals està prevista per al 14 de setembre, i estarà precedida per una pregària silenciosa dels líders religiosos.

Més d’un centenar de delegacions de cinquanta països s’aplegaran en aquest congrés que té com a tema El paper dels líders de les religions mundials i tradicionals en el desenvolupament espiritual i social de la humanitat en el període postpandèmic.

Després de les trobades privades amb alguns líders religiosos, el Pontífex celebrarà la missa a la plaça de l’Expo de Nursultan.

La jornada del 15 de setembre començarà amb una reunió privada amb els membres de la Companyia de Jesús. La trobada amb els bisbes, sacerdots, diaques, consagrats, seminaristes i agents de pastoral precedirà la lectura de la Declaració final i la conclusió del congrés.

Després de la cerimònia de comiat, el Papa tornarà a Roma.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!