Aquest matí, el papa Francesc ha rebut l’alta hospitalària després de passar més d’una setmana ingressat per sotmetre’s a una laparotomia i a una cirurgia plàstica de la paret abdominal amb pròtesi.

Fora de l’hospital l’expectació era gran i els periodistes feien guàrdia per captar el moment de la sortida del Papa.

Davant les preguntes dels comunicadors sobre la seva salut, Francesc ha respost, amb el seu humor habitual i un somriure: ”Encara viu”, i ha tingut un record especial pel recent i tràgic naufragi a Grècia: ”Tant, tant de dolor.”

En senyal d’agraïment, el Papa va rebre ahir tot l’equip quirúrgic format pel personal mèdic, infermeres, sociosanitari i auxiliars que han coordinat i fet possible la intervenció del 7 de juny passat.

Abans de sortir de l’hospital, Francesc també ha visitat aquest dijous la planta d’Oncologia Pediàtrica i Neurocirurgia Infantil, i ha saludat els joves pacients i les seves famílies, així com també ha donat les gràcies al personal mèdic que els assisteix.

Els nens han rebut el Papa amb aplaudiments i Francesc els ha mostrat la seva proximitat, la seva estimació i emoció entre carícies i benediccions.

Aquesta visita ah estat una forma d’agrair als més petits el detall que havien tingut en enviar-li el 9 de juny una carta desitjant-li una ràpida recuperació acompanyada de dibuixos i una escultura amb la inscripció ”Amb tu sempre”.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!