Francesc començarà la seva visita a Nàpols per Pompeia

Pompeia serà la porta del viatge del papa Francesc a la regió italiana de la Campània. El 21 de març el Pontífex començarà la seva peregrinació a Nàpols partint del santuari dedicat a la Mare de Déu del Roser a Pompeia, així ho ha anunciat l’arquebisbe i delegat pontifici d’aquella seu, Tommaso Caputo.

Segons el prelat, “la devoció tendra i filial per la Mare de Déu que el Papa manifesta està a les arrels del fort compromís de l’Església de Pompeia amb els més humils i necessitats“. I afegeix: “Avui més que mai no s’atura la nostra tasca que uneix estretament els motius de la caritat amb les exigències de la justícia i el respecte de la dignitat de tota persona. A més de l’alegria per la seva vinguda, esperem que el papa Francesc ens indiqui el camí a seguir per ser més a prop encara de la nostra gent i ser més solidaris.”

Joan Pau II també va ser a Pompeia el 21 d’octubre del 1979 durant la seva visita a Nàpols i va clausurar en aquella localitat el 7 d’octubre del 2003 l’Any del Rosari. També Benet XVI va visitar Pompeia, l’octubre del 2008.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!