“La pregària és la força de pau que trenca l’espiral de l’odi, trenca el cercle de la venjança i obre camins inesperats de reconciliació.” Així ho ha expressat el Papa aquest diumenge després del final de l’Àngelus, des de la capella de la Casa Santa Marta.

Per una inflamació del pulmó, a causa d’una grip, la pregària mariana i la reflexió posterior han estat llegides per Mons. Paolo Braida, encarregat dels documents papals a la Secretaria d’Estat.

El papa Francesc ha tornat a pregar “per tots els pobles esquinçats pels conflictes” i ha exhortat a continuar pregant per la pau sense defallir.

PAPA FRANCESC

“Avui donem gràcies a Déu perquè finalment hi ha una treva entre Israel i Palestina i alguns ostatges han estat alliberats”

El Pontífex també ha demanat que entri més ajuda humanitària a Gaza i que s’insisteixi en el diàleg, única via per aconseguir la pau.

El Papa també ha tingut un record per a Ucraïna, que aquest dissabte commemorava “el Holodomor, el genocidi perpetrat pel règim soviètic que, fa més de 90 anys, va causar la mort per inanició de milions de persones”.

Segons Francesc, aquesta ferida, en comptes de cicatritzar, “es fa encara més dolorosa per les atrocitats de la guerra que continua fent patir aquest poble estimat”.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!