Foro Laicos

La Comissió Permanent del “Foro de Laicos” s’ha sumat a les paraules del papa Francesc, que recentment va recordar que “tot ésser humà, ja sigui cristià, jueu, musulmà, de qualsevol religió, és sagrat, és preciós als ulls de Déu i té dret a viure en pau”. Ho ha fet a través d’un comunicat, on condemna el conflicte bèl·lic que es viu a Terra Santa i demana l’alliberament immediat dels ostatges.

L’entitat, que té com a consiliari el bisbe de Tortosa, Sergi Gordo, ha publicat aquest comunicat sota el títol de “que callin les armes”, i ha manifestat la seva postura vers la situació que s’està desenvolupament actualment a Gaza: “Alcem la veu demanant la pau en aquestes estimades terres, on Jesús ens va ensenyar a través de la seva humanitat a estimar, perdonar i fer el bé a tothom.”

Tot i que el focus mediàtic estigui posat ara a Terra Santa, el Foro de Laicos també ha aprofitat el comunicat per demanar que no s’oblidin les poblacions d’arreu del món que viuen enmig de conflictes armats, com passa a Ucraïna, el Sudan, el Iemen, i a molts altres indrets.

Finalment, conscients de la dificultat d’obtenir la pau en aquestes regions, l’entitat ha manifestat la seva confiança en la “força de l’oració i en el treball de tots aquells que impulsen la reconciliació i la fraternitat enmig de totes aquestes situacions tan doloroses”. Per aquest motiu, demanen a la Mare de Déu, “Reina de la Pau, que intercedeixi perquè s’aturin les guerres que tenyeixen de vermell el nostre món”.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!