Dimarts 14 de maig, al vespre, unes cent persones vam poder gaudir del 3r concert del projecte Arrela’t a la Música, que s’ha dut a terme a l’Orfeó Lleidatà. Hi han participat 23 cantants formats per les persones que acompanyem a Arrels Sant Ignasi, alumnat d’Educació musical i voluntariat del programa Lligams de la Universitat de Lleida i també voluntariat de la mateixa entitat. Aquest concert ha estat el resultat de trobades setmanals entre tots els participants per gaudir de la música cantant, tocant algun instrument i preparant-lo.

El projecte es va iniciar l’any passat i el dirigeix la violinista Lana Kovacevic amb la col·laboració d’Antoni Tolmos, pianista i comunicador. Arrela’t a la Música és un projecte musical que ofereix una nova oportunitat per a —i amb— les persones que s’acompanyen en situació de sensellarisme des d’Arrels Sant Ignasi amb la finalitat de donar-los suport, afavorir l’autoestima de tots els participants i potenciar la inclusió social.

Agraïm a totes les persones que ens han acompanyant en aquest concert i també a totes les persones i organitzacions (Universitat de Lleida i el Departament de Cooperació i Solidaritat, l’Orfeó Lleidatà, la Lana i l’Antoni i el voluntariat) que hi col·laboren habitualment, ja que entre tots, i a través de la música, promovem la transformació i la justícia social.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!