La Festivitat de la Mare de Déu de la Mercè és l’advocació mariana que celebrarem el proper 24 de setembre: la patrona dels captius —els presos—, no només físics, sinó també captius espiritualment i de tots aquells que són els més marginats de la societat. 

Amb motiu d’aquesta festivitat, la Pastoral Penitenciària dels Centres de Brians 1 i Brians 2, ubicats al terme de Sant Esteve Sesrovires (Baix Llobregat), s’ha encarregat de tota la coordinació prèvia perquè es pugui celebrar una Eucaristia el mateix diumenge 24 de setembre. 

L’acte litúrgic tindrà lloc al Saló d’Actes del Centre Penitenciari de Brians 1 i es preveu l’assistència d’interns de tots els mòduls, inclòs el mòdul de dones. Seguidament, es compartirà un àpat senzill. Pel que fa al Centre Penitenciari de Brians 2, comptarà amb la presència del P. abat de Montserrat, Manel Gasch, que presidirà la missa també al Saló d’Actes, i, a continuació, visitarà algunes dependències per saludar els interns i les persones que hi treballen. 

Gràcies a l’Orde Mercedari, cada diumenge se celebra l’Eucaristia a les 10.00 h al Centre Penitenciari de Brians 2, i a les 11.00 h, al Centre Penitenciari de Brians 1.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!