Amb motiu del cinquè centenari de la peregrinació de sant Ignasi de Loiola a Manresa, la Comissió General de Justícia i Pau Espanya celebra la jornada anual a la Cova de Manresa, del 18 al 20 de novembre, amb el tema Espiritualitat ecològica: aprendre a viure d’una altra manera.

A més de compartir la celebració de la família ignasiana, Justícia i Pau vol assumir la inquietud de “veure noves les coses en Crist”.

Tenint en compte l’ecologia integral a la qual ens convida el papa Francesc en les encícliques Laudato Si i Fratellli tutti i l’espiritualitat ignasiana, la jornada vol fer un recorregut amb cinc punts: consciència de la reconciliació amb la creació; “Vida Crist”: cura generosa i plena de tendresa, gratitud i gratuïtat; “Passió i mort”: sistema econòmic mundial; “Resurrecció i missió”: drets humans cap a la pau; contemplació per assolir l’amor.

En la jornada participen entre d’altres el bisbe de Vic, Romà Casanova; Xavier Melloni, antropòleg i teòleg o María Toscano, filòsofa.

Les jornades estan obertes al públic i només s’ha de pagar l’allotjament i la manutenció. Així i tot, cal inscriure’s abans del 4 de novembre. Més informació: justiciaipau@justiciaipau.org

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!