Temps de la Creació

El Moviment Laudato Si convida a participar en la Setmana Laudato Si del 21 al 28 maig amb el lema Esperança per a la Terra, Esperança per a la Humanitat.

Els organitzadors destaquen que aquesta celebració anual “ens permet commemorar el vuitè aniversari de la històrica encíclica del papa Francesc sobre la cura de la Creació i reflexionar sobre els avenços que hem aconseguit en la protecció de la nostra Casa Comuna”.

Per això, es convida a organitzar la projecció de La Carta, una pel·lícula sobre l’encíclica, a cada comunitat “per respondre a la crida del papa Francesc”.

Entre els actes globals per a aquesta edició destaca el del dissabte 27 de maig, a les 19.00, Responent a “La Carta”, un diàleg en línia amb experts en economia, Església, societat civil i educació, que compartiran solucions pràctiques per afrontar la crisi climàtica.

I també el del diumenge 28 de maig, a les 15.00, amb la celebració litúrgica des de la ciutat d’Assís, amb un enviament missioner per a tots els qui treballen en la cura de la Creació.

Per a més informació, podeu visitar la pàgina web oficial de la Setmana Laudato Si.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!