Diumenge 26 de novembre a Castelldefels té lloc l’espectacle Michael Jackson Show Tributo amb Fabián Impresionator, imitador més gran de l’estrella del pop. Serà a les 18 hores al Teatre Plaza de Castelldefels.

Els diners de les entrades es destinaran íntegrament a dos dels projectes molt urgents en què treballa Malaria 40. D’una banda a garantir l’educació dels infants, perquè puguin anar escola, on també reben un àpat al dia. I de l’altra, a projectes de salut per combatre la malària i altres malalties mortals.

“L’objectiu és salvar vides, ajudar perquè es puguin fer transfusions, posar sueros, donar antibiòtics. I també alimentar els infants a l’escola i als menjadors socials”, explica Cristina Cama, presidenta de Malaria 40.

Mans que ajuden

Malaria 40 va néixer el 2008, a partir d’una experiència vital de la psicòloga i consultora Cristina Cama, presidenta de l’ONG. Des de llavors, col·labora en projectes humanitaris de les Filles de la Caritat i del missioner espanyol Fermín Maroto, que fa més de 50 anys que es desviu per ajudar a la població, a la regió d’Androy, al sud de Madagascar, la més pobra del país.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!