El Secretariat de Joves de l’Arquebisbat de Barcelona ha convocat avui divendres una vetlla de pregària pel bisbe auxiliar Toni Vadell, que «continua hospitalitzat amb una evolució greu de la seva malaltia», tal com informa el darrer comunicat de l’arquebisbat de Barcelona.

La vetlla s’ha celebrat divendres 28 de 21h a 23h al santuari de Nostra Senyora del Sagrat Cor, al carrer Rosselló 175 de Barcelona, i es pot veure a esglesiajove.barcelona

Vetlla convocada pels joves el divendres 28 de gener

El dia 10 de gener Vadell va experimentar una lleugera millora que li va permetre rebre assistència domiciliària, però el dia 16 va haver de tornar a ingressar a l’hospital a causa d’una involució clínica. 

D’ençà que li va ser diagnosticat un tumor al pàncrees, al juliol del 2021, les pregàries per la recuperació del bisbe Vadell han estat constants. El 19 de desembre passat es va fer una vetlla de pregària des del mateix santuari de Nostra Senyora del Sagrat Cor.

Vetlla de pregària del 19 de desembre

De Mallorca a Barcelona

Antoni Vadell Ferrer és bisbe des del setembre de 2017, quan va rebre l’ordenació episcopal amb Sergi Gordo a la basílica de la Sagrada Família de Barcelona. Unes setmanes abans, havia estat nomenat pel Papa auxiliar de l’arxidiòcesi. Nascut a Llucmajor (Mallorca) el 17 de maig de 1972 i ordenat prevere el 31 de maig de 1998, Vadell havia desenvolupat una important tasca pastoral en l’àmbit de la catequesi i els joves a la diòcesi balear.

Ja a Barcelona, ha destacat per la seva proximitat amb els joves i per un estil propi en la predicació, des d’una alegria que, d’altra banda, forma part del seu lema episcopal. Ara, en aquests moments difícils també marcats per la pandèmia del coronavirus, el bisbe auxiliar de Barcelona ha d’afrontar una lluita molt important per a la seva salut.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!