La Conferència Espanyola de Religiosos, Càritas, el Departament de Migracions de la Conferència Episcopal Espanyola i la Xarxa d’Entitats per al Desenvolupament Solidari celebren el suport majoritari dels grups polítics en la votació sobre la presa en consideració de la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) per a la regularització extraordinària de persones migrants.

Aquest pas permet donar continuïtat al recorregut parlamentari d’aquesta proposició de llei i dona resposta a una reivindicació amb un sòlid suport social.

Amb l’inici d’aquest nou període de debat, reflexió i esmenes, confien que les futures negociacions estiguin marcades per la recerca de consensos per abordar amb responsabilitat una realitat que ha de ser tractada com una qüestió d’Estat.

Les entitats signants demanen a tots els partits polítics aprofitar aquesta ocasió històrica per finalitzar aquest procés amb l’aprovació d’una regularització que procuri una autorització de residència i un marc de drets per a les aproximadament 500.000 persones que actualment viuen al nostre país en situació administrativa irregular.

La ILP sobre la regularització extraordinària de persones estrangeres és fruit d’un procés iniciat des de la societat civil l’any 2021, i que ha comptat amb el suport, a través de les seves firmes, de més 700.000 persones i de 900 organitzacions.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!