És un escàndol que 13TV opti pel menyspreu

Els bisbes que formen la Conferència Episcopal Tarraconense, atenent les queixes que han rebut dels fidels, han fet pública una nota en què lamenten «el clima d’agressivitat i la manipulació de continguts que s’estan donant en alguns mitjans de comunicació de tot l’Estat espanyol, sobretot en relació amb la situació política i social de Catalunya». Més en concret, segons els bisbes catalans, «produeix un greu escàndol a molts membres de la comunitat catòlica de les nostres diòcesis i també a nosaltres, el fet que el canal de televisió 13TV, que ha de respectar les persones i les institucions segons el seu ideari, en alguns dels seus informatius i tertúlies, opti pel menyspreu, la desqualificació i fins i tot l’insult».

Els bisbes catalans han demanat «que aquest mitjà televisiu [propietat de la Conferència Episcopal Espanyola] sigui sempre factor de comprensió i diàleg responsable i fructífer». «En aquests moments», afegeixen, «convé que tothom faci un esforç per defensar i promoure una cultura del respecte, la tolerància, el diàleg i la solidaritat entre les persones i els pobles, tal com ensenya repetidament la Doctrina Social de l’Església».

Els bisbes catalans van fer pública aquesta queixa contra 13TV a través d’un comunicat al final de la darrera reunió, la núm. 208, celebrada els dies 30 i 31 d’octubre a la Residència Maria Immaculada de Tiana.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!