Amb motiu del Dia del Seminari, els Seminaris de Catalunya han presentat un nou vídeo vocacional, titulat Això no va amb Jesús. Hi trobem el testimoni de 4 sacerdots que responen una pregunta: “Si tornessis enrere, començaries una altra vida?” Al final de la seva reflexió, la crida és clara: “Si Déu et crida, segueix-lo, no te’n penediràs.”

El vídeo s’ha presentat aquest dilluns a la seu de la Conferència Episcopal Tarraconense. L’acte ha estat presidit per Mons. Josep Àngel Saiz Meneses, bisbe de Terrassa i responsable de l’àmbit dels Seminaris i la pastoral vocacional de la Conferència Episcopal Tarraconense, acompanyat de Mn. Norbert Miracle, vicesecretari de la CET.

“L’alegria d’anunciar l’Evangeli”

Com cada any, amb motiu de la festivitat de sant Josep, l’església celebra el Dia del Seminari. El lema d’enguany és “L’alegria d’anunciar l’Evangeli”. Amb motiu del Dia del Seminari, es vol posar en relleu que tota l’Església ha de contribuir al treball vocacional: les famílies cristianes, les parròquies i els moviments, les escoles catòliques, els mateixos sacerdots… “L’Església necessita sacerdots que l’engresquin i la guiïn endavant cap al Regne de Déu”, ha recordat Mn. Josep M. Turull, rector del Seminari Conciliar de Barcelona.

Així mateix, amb motiu del Dia del Seminari i de Sant Josep, hi haurà una missa solemne a la basílica de la Sagrada Família el diumenge 16 de març a les 17 h. L’Eucaristia, convocada pel cardenal Lluís Martínez Sistach, és presidida pel cardenal Lorenzo Baldisseri, secretari general del Sínode dels Bisbes.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!