Es celebra el Capítol Provincial dels frares caputxins de Catalunya i Balears

El XXXVIII Capítol Provincial dels frares caputxins de Catalunya i Balears s’ha celebrat al llarg de la setmana passada a la casa d’Espiritualitat Mare Ràfols de les germanes de la Caritat de Santa Anna, a Vilafranca del Penedès. El divendres, el dia del tancament del Capítol, es van elegir els nous responsables de la fraternitat que vetllaran per l’orde durant els propers tres anys. Fra Gil Parés ha estat reelegit com a ministre provincial i, com a consellers, fra Jacint Duran, fra Eduard Rey, fra Lluís A. Arrom i fra Jesús Romero.

L’ambient durant el retrobament dels frares caputxins ha estat festiu. Han plantejat la seva preocupació pel present en el qual vivim, però estan esperançats i il·lusionats pel futur que ens espera.

L’Orde dels frares caputxins celebra cada tres anys el Capítol Provincial per revisar i renovar les orientacions de l’Orde. No són una gran multitud però tenen convents significatius a Sarrià, Vallvidrera i al Raval de Barcelona, a Arenys de Mar, a Igualada o a Mallorca. A més a més els caputxins tenen presència a arreu del món, a diversos països europeus i a l’Àsia.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!