Temps de la Creació

“Estic escrivint una segona part de Laudato Si, per actualitzar-la d’acord amb els problemes d’avui.” Així ho ha anunciat el Papa a la delegació d’advocats dels països membres del Consell d’Europa, signataris de la “Crida de Viena”, document que demana als estats membres del Consell comprometre’s amb l’estat de dret i la independència de la justícia.

Segons el director de l’Oficina de Premsa vaticana, Matteo Bruni, es tracta d’una carta que vol afrontar, particularment, les crisis climàtiques recents.

En la trobada amb els lletrats, Francesc els ha recordat la necessitat d’un compromís en el desenvolupament normatiu a favor de la protecció del medi ambient.

PAPA FRANCESC

“No hem d’oblidar mai que les joves generacions tenen dret a rebre de nosaltres un món bonic i habitable, i que això ens confereix deures seriosos cap a la creació que hem rebut de les mans generoses de Déu”

Laudato Si és la segona encíclica de Francesc, publicada el 18 de juny del 2015. El document, dedicat a la cura de la casa comuna, pren el títol de l’inici del Càntic de les Criatures de sant Francesc d’Assís.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!