Fins ara, el papa Francesc ha visitat més de 50 països. En aquests viatges, el Pontífex ha tractat temes de vital importància, com són el medi ambient, la solidaritat o les guerres, i s’ha apropat als col·lectius més vulnerables.

Coincidint amb els deu primers anys del seu pontificat, el director Gianfranco Rosi, guanyador del Lleó d’Or del Festival de Venècia i nominat als Oscars el 2017 ha fet una pel·lícula que combina imatges dels viatges del Papa i de l’estat actual del món avui dia. El documental, que té una durada de 80 minuts, porta el títol de “In viaggio, viajando con el Papa Francisco”, i s’estrenarà als cinemes el 17 de març.

Preestrena exclusiva pels nostres lectors

Tot i que l’estrena oficial del documental serà el 17 de març, aquest dimarts 14 de març els cinemes Verdi de Barcelona n’oferiran una projecció prèvia a les 18.15h de la tarda. Catalunya Cristiana us convida a participar-hi. Per això, us ofereix entrades dobles que podeu aconseguir  enviant un correu electrònic amb el vostre nom i cognoms a redaccio@catalunyacristiana.cat. Les entrades són limitades, i es donaran als primers que enviïn el correu amb les seves dades.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!